Підліток з Сумщини отримав на день народження кримінальну справу

В рюкзаку роменського студента поліцейські знайшли кастет та "бульбулятор"

Підліток з Сумщини отримав на день народ…

До інспекторів Роменського відділу поліції надійшла інформація про те, що в під'їзді багатоповерхівки зібралась молодь та розпиває спиртне. За вказаною адресою правоохоронці застали за розпиванням пива трьох 17-річних юнаків. На запитання, звідки вони взяли алкоголь, хлопці пояснили, що пиво їм придбав невідомий, пише Depo.Суми з посиланням на відділ комунікації поліції сумської області.

Молоді люди є студентами одного з навчальних закладів міста, але замість навчання прогулювали пари. Приводом став день народження одного з них. Відтак вони вирішили відсвяткувати подію на сходинках в чужому під'їзді.

В рюкзаку самого іменинника стражі порядку виявили предмет, зовні схожий на металевий кастет, а в кишені куртки - саморобний пристрій для вживання марихуани з нашаруванням темного кольору. У своє виправдання студент пояснив, що все знайшов, але не пам'ятає, де саме.

Наразі вилучені речі правоохоронці направили на дослідження, а по даному факту відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів) та ч.2 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю) Кримінального кодексу України.

Окрім цього, за розпивання пива в під'їзді інспектори поліції склали відносно кожного студента по адміністративному протоколу за ч.1 ст. 178 Кодексу України про адміністративні правопорушення (розпивання пива у заборонених законом місцях).

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme