Президент Ла Ліги: По інциденту з Зозулею може бути відкрито кримінальну справу

Президент іспанської Ла Ліги Хав'єр Тебас висловив свою думку з приводу ситуації з поверненням нападника Романа Зозулі з "Райо Вальєкано" в "Бетіс"

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на AS. Нагадаємо, що перехід Зозулі у оренду до клубу "Райо Вальєкано" не відбувся через політичні заклики з боку вболівальників клубу і тиск на керівництво та гравця.

"Я говорив з президентами "Райо" і "Бетіса", а також з главою профспілки футболістів Луїсом Рубіалесом. Ми всі збираємося зустрітися в четвер з футболістом. Якщо з'ясується, що в даній ситуації було незаконне поводження стосовно Зозулі і були поставлені під загрозу його робочі права, то ми звернемося до суду, аби була порушена кримінальна справа.

Ми повинні проявляти терпимість і дотримуватися закону. Неприпустимо, щоб у 2017 році порушувалися основні права гравців. Якщо ми встановимо, що Зозулю змусили покинути "Райо", то буде судовий розгляд цієї справи.

Не можна оцінювати стереотипами ідеологію кожної окремої людини. У всіх нас є свободи. Потрібно проявляти терпимість і дотримуватися закону, чи подобається нам чийсь спосіб мислення, чи ні", - заявив президент Ла Ліги Хав'єр Тебас, коментуючи ситуацію з Зозулею.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme