Президент ФФУ Павелко: Прихильники терористів ламають кар'єру українському футболісту. Це абсурд!

Президент ФФУ Андрій Павелко прокоментував ситуацію з Романом Зозулею, який після зриву трансферу "Райо Вальєкано" може залишитися без ігрової практики до кінця сезону

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на фейсбук-сторінку президента ФФУ.

"Я знайомий з Романом Зозулею давно і точно знаю, що він не є неонацистом, як це стверджують окремі вболівальники мадридського "Райо Вальєкано". Також я знаю, що Зозуля, як істинний патріот, допомагав і допомагає нашим військовим, стримуючим атаки російських терористів в зоні АТО. Так роблять всі громадяни України.

Але невелика група фанатів іспанської команди порахувала, що це неправильно, тому заблокувала перехід Романа в свій клуб. У підсумку гравець національної збірної України в наступні півроку може взагалі залишитися поза футболом. Ситуація просто кричуща: іспанські прихильники російських терористів ламають кар'єру українському футболісту. Це абсурд!

Наше завдання - допомогти Зозулі, щоб він не пропустив цей сезон і не втрачав форми. ФФУ вже готує звернення до керівництва ФІФА, УЄФА і Федерації футболу Іспанії з проханням втрутитися і допомогти нашому гравцеві. Також ми сподіваємося на сприяння у вирішенні цієї проблеми посольства України в Іспанії. З Романом ми підтримуємо постійний зв'язок і будемо надавати йому всіляку допомогу", - написав Павелко.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme