UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Правооронці на Хмельниччині розкрили оборудку на держпідприємстві в 1,6 мільйона гривень

Запустили злочинну схему під час закупівлі апаратури у сфері енергозабезпечення

Правооронці на Хмельниччині розкрили обо…

Правоохоронні органи Хмельниччини викрили злочинну схему під час закупівлі апаратури для державного підприємства у сфері енергозабезпечення, повідомляє Depo.Хмельницький.

"Прокуратура у взаємодії з працівниками УСБ У встановили, що службові особи вказаного підприємства, зловживаючи своїм службовим становищем, провели відкриті торги із закупівлі апаратури телемеханіки, під час яких придбали обладнання в одного з товариств за завищеною вартістю," - інформує начальник відділу прокуратури області Олег Павлик.

Так, держпідприємство закупило в одного з комерційних суб'єктів Києва апаратуру телемеханіки за ціною, яка становить 3,4 мільйони гривень. Продавець придбав її через посередників за 3,3 мільйони гривень, які, в свою чергу, закупили вказане обладнання у харківського заводу-виробника за 1,8 мільйонів гривень.

У схемі на закупівлю обладнання для держпідприємства задіяні три комерційних суб'єкти-посередники та завищено суму закупівлі товарно-матеріальних цінностей на 1,6 мільйона гривень.

За фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за ч.2 ст.364 КК України - зловживання владою або службовим становищем.

Досудове розслідування здійснюється слідчим відділом УСБ України в області.

Триває комплекс слідчих дій з метою встановлення всіх обставин вчинення кримінального правопорушення та розміру збитків. Досудове розслідування триває.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme