Посольство України в Іспанії підтримало Зозулю у конфлікті з фанатами

Українське посольство в Іспанії виступило із заявою на підтримку українського футболіста Романа Зозулі в конфлікті з фанатами "Райо Вальєкано"

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на офіційний сайт МЗС УКраїни.

"Українське посольство в Іспанії висловлює глибоку заклопотаність несправедливими звинуваченнями на адресу гравця збірної України та "Бетіса" Романа Зозулі в нацизмі.

Сьогодні Україна атакована військами Російської Федерації. Незаконна анексія Криму та військова агресія на сході України чітко демонструють, що Росія веде гібридну війну проти України. Україна змушена боротися за відновлення суверенітету і територіальної цілісності.

Військовий конфлікт на Донбасі вже привів до більш ніж 10 тисяч загиблих. В останні дні насильство російсько-терористичних сил на Донбасі посилилося і вилилося в множинні обстріли цивільного населення.

Роман Зозуля - один з українських патріотів, які підтримують українську армію у війні проти агресора за територіальну цілісність нашої країни. Ми дуже пишаємося, що в Україні є такі хоробрі і патріотичні молоді люди, як Зозуля. З цієї причини ми вважаємо звинувачення на адресу співвітчизника, що захищає інтереси країни, несправедливими.

Несправедливі і брехливі звинувачення кількох осіб не можуть впливати на професійний розвиток гравця. Ми вважаємо, що Зозулі повинні повернути право вести професійну діяльність. З іншого боку, хочемо висловити глибоку подяку за постійну підтримку уряду і людям в Іспанії", - йдеться у заяві посольства.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme