Поліція затримала жінку, яка постачала метадон харківським наркоманам

У Харкові правоохоронці виявили та перекрили канал постачання наркотиків

Поліція затримала жінку, яка постачала м…

Як повідомили кореспонденту Depo.Харків у відділі комунікації ГУ Національної поліції України в Харківській області, правоохоронці викрили 43-річну жінку, яка постачала метадон з Дніпропетровської та Полтавської областей до Харкова.

28 січня на посту в селищі Пісочин Харківської області оперативники затримали зловмисницю.

За даними правоохоронців, що жінка перевозила наркотики в нижній білизні. У неї вилучено 18 грамів важкого синтетичного наркотичного засобу - метадону.

Встановлено, що мешканка Дніпропетровської області робила в різних місцях міста Харкова закладки наркотиків вагою 0,25 грам. Адреси жінка записувала в блокнот та після переведення грошей на банківську карту повідомляла їх покупцям.

Відкрите кримінальне провадження за ч. 1 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 4 до 8 років позбавлення волі.

Жінку затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відносно підозрюваної обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme