UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Запоріжжі трійця озброєних молодиків викрала чоловіка та вимагала гроші

Напад на сорокарічного мешканця села таврійське Оріхівського району стався 31 січня

Про це порталу Depo.Запоріжжя повідомили у відділі комунікацій ГУНП в Запорізькій області.

Чоловіка викрали поруч із його будинком, на автомобілі відвезли у селище Комишуваха, де, погрожуючи пістолетом, вимагали взяти кредит на власне ім'я, щоб отримані кошти віддати нападникам нібито за борги. Заручник зробив вигляд, що погодився, і попросив відвести його за місцем мешкання, щоб нібито взяти необхідні документи. А коли вийшов з авто біля свого будинку, почав голосно кричати по допомогу. Зловмисників це налякало - вони втекли на автівці.

Утім, поліція швидко розшукала автомобіль, який описав потерпілий, зі зловмисниками в ньому. Здирниками виявилися 27-річний, 25-річний та 19-річний мешканці Запорізького району. Старші молодики раніше були засуджені за скоєння корисливих злочинів - їх затримали та нині перевіряють на причетність до скоєння аналогічних кримінальних правопорушень на території району та області.

Поліця почала розслідування за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.189 (вимагання) та ч.2 ст.146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Найсуворіша санкція передбачає до 7 років позбавлення волі.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme