На Одещині містяни на колінах зустрічали бійця, який загинув під Авдіївкою

Поліція міста не надала колоні автівок жодного супроводу

На Одещині містяни на колінах зустрічали…

Як передає Depo.Одеса з посиланням на видання "Народна думка", 30 січня поблизу селища Водяного, що знаходиться на відстані 10 км від міста Авдіївка, що на Донечинні, загинув Роман Гульченко, який родом з Татарбунар. Він був один серед тих п'ятьох військових 72-ої бригади ЗСУ, хто в цей день поклав своє життя за нашу країну.

Вчора, 1 лютого з бійцем попрощались у військовій частині в Миколаєві, в якій він проходив службу за контрактом. І в цей день тіло бійця привезли до його дому — в Татарбунари.

Та останній шлях героя був затьмарений. Зі слів очевидців та військового капелана, який супроводжував тіло загиблого, в селі Білолісся представники поліції відмовились надати їм автомобільний супровід поліцейською машиною на ділянці Сарата — Татарбунари. Крім того, одного з водіїв, що рухався на своєму авто повз, капелан попросив зачекати, поки проїде траурна процесія, на що той відповів: "А мені начхати!". Ведеться пошук водія за номерами автівки.

В Татарбунарах директора шкіл разом з дітьми вийшли на вулицю, аби зустріти загиблого земляка-героя і віддати йому останню шану.

Люди зустрічали Романа Гульченка навколішки, покладаючи квіти на землю перед труною з загиблим.

Прощатимуться з Романом сьогодні з 10 до 12 години в приміщенні районного Будинку культури в Татарбунарах. Після прощання атовці на руках нестимуть труну з загиблим побратимом до кладовища.

Раніше повідомлялося, що у боях за Авдіївку загинув військовослужбовець з Одещини.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme