UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

На Кривоозерщині розбійники в масках викрали у подружжя більше півмільйона

Злодії вдерлися до помешкання, зв'язали сімейну пару і, погрожуючи ножем, вимагали гроші

На Кривоозерщині розбійники в масках вик…

Вчора, 1 лютого, до поліції Кривоозерського району надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що її батьки стали жертвами розбійного нападу. Про це Depo.Миколаїв повідомили в прес-службі поліції.

Як з'ясувалось, близько опівночі до оселі 55-річних потерпілих увірвались четверо злочинців, одягнутих у камуфляжну форму, обличчя яких були закриті балаклавами. Зловмисники побили і зв'язали подружжя. Розпилюючи чоловіку в обличчя сльозогінний газ й погрожуючи ножем, незнайомці почали вимагати віддати наявні в оселі гроші. Забравши 21000 доларів США та 40000 гривень, нападники зникли у невідомому напрямку.

Домовласника з тілесними ушкодженнями доставили до лікарні, жінка від госпіталізації відмовилась. Слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками ч.4 ст.187 КК України "Розбій", що карається позбавленням волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Поліція звертається до громадян, які можуть допомогти встановити особи злочинців, повідомити до Кривоозерського відділення поліції за адресою: смт. Криве Озеро, вул. Центральна, 72, або за телефонами (05133)53-19-34, 102.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme