На Харківщині підліток 14 разів вдарив чоловіка ножем через цигарку

Неповнолітній жорстоко вбив чоловіка у під'їзді його ж будинку

На Харківщині підліток 14 разів вдарив ч…

Як передає Depo.Харків, вирок вбивці 26 січня ухвалив Лозівський міськрайонний суд Харківської області. Засуджений – студент Лозівського професійного ліцею №36, неповнолітній. Хлопець вже був тричі судимий за майнові злочини.

Суд встановив, що 26 листопада 2014 року близько 23:00 злочинець, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, вбив раніше незнайомого йому чоловіка. Він пішов за жертвою в під'їзд, де між етажами наніс щонайменше 14 ножових поранень, від чого чоловік помер на місці.

29 листопада близько 00:00 підліток, також перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, поблизу дитячого садка на мікрорайоні №5 міста Лозова під час сварки з іншим чоловіком знову дістав ніж та наніс опоненту не менше шести ударів в область грудної клітини, обличчя та голови. Однак злочин не був доведений до кінця, оскільки лікарям вдалося врятувати постраждалого.

Крім того, підліток скоїв дві крадіжки у 2014 році. Так, у однієї жінки він вирвав з рук мобільний телефон, у другої – сумку.

На суді зловмисник розповів, що вбив чоловіка у під'їзді через те, що він "у грубій формі" відмовився дати цигарку. З другим чоловіком у нього виникла сварка через наркотики.

Суд визнав підлітка винним у скоєнні злочинів за ч.2 ст.186, ч.1 ст. 115, ч.2-115 ч.2 п.13 Кримінального кодексу України та призначив сукупне покарання у вигляді 10 років позбавлення волі.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme