UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Миколаївська міськрада розпочинає ловити корупціонерів

Результати перевірок департамент передаватиме міському голові Олександру Сєнкевичу для ухвалення подальшого рішення

Миколаївська міськрада розпочинає ловити…

У Миколаївській міськраді запрацює департамент аудиту, контролю, нагляду та запобігання корупції у якому працюватимуть 22 людини, повідомляє Depo.Миколаїв.

1 лютого на бюджетній комісії заступник мера Юрій Степанець повідомив, що у структуру департаменту увійдуть управління внутрішнього аудиту та контролю, управління нагляду за благоустроєм, який займатиметься демонтажем незаконних тимчасових споруд і рекламних конструкцій, а також контролюватиме роботи з благоустрою. Також при департаменті буде відкрито відділ із запобігання корупції, який займатиметься внутрішніми перевірками і службовими розслідуваннями.

Свої рекомендації і результати перевірок департамент передаватиме міському голові Олександру Сєнкевичу для ухвалення подальшого рішення. Однак ті матеріали про порушення, за які передбачається кримінальна відповідальність, будуть відправлятися в правоохоронні органи.

Департамент подає свої рекомендації і результати перевірки підприємств міському голові і той вже думає, як реалізувати ці матеріали: або направити в правоохоронні органи, або на додаткову перевірку Контрольно-ревізійне управління (КРУ), або подати матеріали в юридичне управління міськради, щоб вони підготували позов до суду з вимогою стягнути з порушника збитків.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme