Легендарний англійський футболіст завершив кар'єру

Колишній півзахисник збірної Англії, "Челсі" і "Манчестер Сіті" Френк Лемпард оголосив про завершення кар'єри гравця

 

Про це повідомляє Depo.Сектор.

"Через 21 неймовірний рік я вирішив, що зараз правильний момент для завершення кар'єри професійного футболіста. Я отримав ряд привабливих пропозицій, щоб продовжувати грати в Англії або за кордоном. Але в 38 років відчуваю, що настав момент почати нову главу життя.

Я дуже пишаюся трофеями, які завоював, тим, що більше 100 матчів відіграв за збірну Англії, і тим, що більше 300 голів забив за кар'єру.

Я повинен подякувати багатьом людям. Спасибі батьками, що прищепили мені цінності наполегливої ​​праці, відданості роботі і професіоналізму. Ці ідеали я проніс через все, що робив. Я навіки вдячний родині за підтримку, моїй дружині Крістін, дочкам Луні і Айлі.

Також дякую друзям. Це стосується всіх.

Хочу віддати належне клубам, за які я виступав. В першу чергу це "Вест Хем", де трапився мій дебют в 1996 році. Спасибі людям, які повірили в мене в молодому віці. Мої останні клуби - це "Манчестер Сіті" і "Нью-Йорк Сіті". Я отримав велике задоволення від останніх років кар'єри.

Звичайно ж, найбільша частина мого серця належить "Челсі". Цей клуб дав мені дуже багато чудових спогадів. Я ніколи не забуду успіхів, яких ми добилися разом. Неможливо подякувати особисто кожного, хто допомагав мені і підтримував протягом 13 років, проведених в "Челсі". Я навіки вдячний всім", - написав футболіст.

За "Челсі" хавбек провів 648 матчів і забив 211 голів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme