Кривдника Пашинського обвинуватили у викраденні автівки

В'ячеслав Хімікус, який у результаті конфлікту з народним депутатом Сергієм Пашинським отримав вогнепальне поранення, намагався вкрасти автомобіль у однієї з постраждалих Наталії Авдєєвої, яка здала свою машину в оренду Хімікусу

Про це вона розповіла в коментарі телеканалу 24. "Через 2 тижні людина мені дзвонить і каже: автомобіль викрали на Оболоні. В процесі слідчих дій, з'ясувався дуже цікавий факт: людина просто хотіла вкрасти у мене автомобіль. За манерою, як Хімікус до мене звертався з погрозами і з усім іншим, я просто побоялася на той момент відкривати кримінальну справу. Кричуща несправедливість, коли, дійсно погану людину характеризують добре. Вона просто не має залишатися непоміченою", – заявила Авдєєва.

Нагадаємо, що 1 січня Сергій Пашинський розповів про інцидент у лісі в новорічну ніч, коли йому розбили голову, а він у відповідь прострілив з пістолета ногу нападнику. Пізніше в поліції заявили, що опонент Пашинського вже мав проблеми з законом. А сам нардеп розповів свою розширену версію інциденту.

Цю справу вже передали в прокуратуру.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme