Клінтон почала писати книгу про свій похід в президенти

Колишня госсекректарь і кандидат в президенти США Гілларі Клінтон анонсувала вихід збірки есе, в якому торкнеться минулої виборчої кампанії

Вихід книги заплановано на осінь цього року, передає Depo.ua з посиланням на Російську службу Бі-бі-сі.

Книгу випустить видавничий дім Simon & Schuster, вже опублікував попередні шість її літературних робіт.

Як повідомляє Ассошіейтед Прес, есе натхненні "улюбленими цитатами" жінки-політика.

Крім цього, Simon & Schuster перевидасть новим накладом першу книгу Клінтон "Для цього потрібне село", яка побачила світ у 1996 році.

Перевидання буде містити нові картинки і буде націлене на молодь.

Як з'ясувалося, у "Для цього потрібне село" у Клінтон була співавтор, не зазначена у вихідних даних книги - нею виявилася Барбара Фейнман.

Крім активізації на літературному терені, 70-річна Клінтон повідомила про відновлення контракту з "Агентством Гаррі Уокера", яке організовувало її платні тури з лекціями.

Ці лекції стали частиною одного з найгучніших скандалів її передвиборної кампанії: гонорари, які Клінтон отримала за публічні виступи, визнали завищеними не тільки республіканці, а й багато представників демократів, включаючи її суперника на праймеріз сенатора Берні Сандерса.

Крім того, питання викликала і винагорода за її попередню книги мемуарів: Клінтон отримала 5 млн доларів за публікацію її мемуарів "Важкий вибір" у 2014 році все в тому ж видавництві Simon & Schuster.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme