UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Галина Подзігун знову очолила Центральний суд Миколаєва

Рішенням зборів суддів Подзігун обрано на посаду голови суду строком на три роки

У Центральному районному суді Миколаєва відбулись загальні збори суддів, на порядку денному якого було винесено питання про обрання голови суду. Одноголосно на цю посаду обрано діючого голову суду Галину Подзігун.

Зазначається, що Галина Подзігун має близько 25 років стажу в галузі права. Свою трудову діяльність у Центральному районному суді Миколаєва вона розпочала з 1992 року, обійнявши посаду секретаря судових засідань, після займала посади консультанта суду та помічника судді.

Указом Президента від 14 жовтня 2005 року Галину Володимирівну Подзігун призначено суддею Центрального районного суду м. Миколаєва строком на 5 років, а з грудня 2010 року - призначено суддею безстроково, на підставі Постанови Верховної Ради України.

Рішенням Вищої ради юстиції від 18 червня 2013 року Галину Подзігун призначено заступником голови суду. Відповідно до змін у законодавстві, 11 квітня 2014 року на зборах суддів Центрального районного суду м.Миколаєва було вирішено обрати Галину Володимирівну заступником голови суду строком на 1 рік.

Рішенням зборів суддів Центрального районного суду Миколаєва від 8 квітня 2015 року Галину Володимирівну одноголосно обрано головою суду строком на два роки, а 30 січня 2017 року рішенням зборів суддів №2 її було обрано на посаду голови суду строком на три роки.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme