Екс-мер Ужгорода зі своєю "стіною від бандерівців" сполохав нардепів

Нардеп Ірина Подоляк звернулася до СБУ, щоби та перевірила сепаратиські та антиукраїнські висловлювання Сергія Ратушняка

Про це вона повідомила на своїй сторінці уі Фейсбук, пише Depo.Закарпаття з посиланням на "Закарпаття онлайн".

"Я тут в СБУ вирішила написати, бо 30 січня 2017 року колишній міський голова Ужгорода Ратушняк Сергій (шкода таке чудове місто згадувати поряд з таким прізвищем) на своїй сторінці у ФБ опублікував повідомлення, у якому закликав будувати стіни кримські, донбаські, чернівецькі, одеські, львівські й відгородитись від "ненависної" київської влади... У коментарі до свого повідомлення той пан пише, що "лише у хохлів всі питання і проблеми вирішені і залишилось розстрілювати всіх, хто шипить галицьким акцентом, який окреслили українською мовою", називає українську мову "хрюканням і блювотинням", - написала вона.

Екс-мер Ужгорода Сергій Ратушняк у Фейсбук публічно закликав українців до сепаратизму та порушення територіальної цілісності, запропонувавши спорудити в кожній області України стіну, щоб "відгородитися від ненависної київської влади".

"Бендерівці хочуть заборонити нам використовувати рідну мову, для кого моя рідна русинська, для кого польська, румунська, болгарська, єврейська, російська. Я впевнений, що Закарпаття проти таких ініціатив. Якщо Київ буде і далі просувати такі закони, то нам не залишиться нічого, крім як в стилі Трампа будувати стіни кримські, донбаські, чернівецькі, одеські, львівські та відгородитися від ненависної київської влади", - заявив екс-мер.

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme