UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Дослідження показало, скільки сексу в тиждень потрібно для щастя

Нове дослідження пролило світло на кількість сексу, необхідне парам для підвищення рівня щастя

Канадські дослідники університету Торонто провели експеримент, в ході якого спробували визначити оптимальну кількість сексу на тиждень для того, щоб відчувати себе щасливими, передає Depo.ua з посиланням на Maxim.

У результаті з'ясувалося, що більшості пар для того, щоб відчувати себе щасливими досить займатися сексом лише раз на тиждень. Крім того, автори дослідження встановили, що вкрай важливо встановити з партнером сексуальний зв'язок і не мати помилкових очікувань щодо кількості сексу, яка, згідно помилкової поширеної думки має вирішальне значення для відносин партнерів.

"Не так важлива кількість сексу, скільки сексуальний зв'язок між партнерами. Життя сучасної людини включає наявність роботи і ряду обов'язків, тому важливо мати реалістичні очікування стосовно свого сексуального життя і кількості регулярного сексу", - зазначає автор дослідження, психолог Емі Муіс.

під час своєї дослідницької діяльності Муіс аналізувала дані тисяч учасників впродовж десятиліть, і в результаті прийшла до висновку, що відносини партнерів поліпшуються, якщо у жодного з них не виникає завищених сексуальних очікувань від один одного.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme