Балчун каже, що його рок не страшний для "Укрзалізниці"

Директор "Укрзалізниці" Войцех Балчун запевняє, що займається музикою виключно у вільний час, а тому це не шкодить його роботі

Відповідну заяву він зробив під час сьогоднішнього брифінгу, повідомляє Depo.ua.

"Питання концертів. Рівень цього аргументу – нижче моїх стандартів. Чи я когось питаю, хто що робить у вільний час. Хтось збирає марки, хтось бігає, а я граю і не збираюся переставати. Це все тільки доводить любов моєї дружини, бо я випробовую її терпіння, а не "Укрзалізниці", – сказав він.

Балчун також підтвердив, що отримує зарплату в розмірі понад 400 тис. грн.

"Я від самого початку говорив, що одна з мотивацій – це зарплата, яку оголосили. Коли я виграв конкурс, з'ясувалося, що структура моєї зарплати непроста. Ми багато часу витрачали на переговори за контрактом. Врешті ми завершили перемовини за контрактом, у якому є базова сума, а решта залежить від kpi (ключові показники ефективності – ред.)", – додав він.

Нагадаємо, що міністр інфраструктури Володимир Омелян поставив під сумнів ефективність роботи керівника "Укрзалізниці" через те, що той останніми роками займався музикою. У січні міністр на засіданні уряду звинуватив Балчуна, що на "Укрзалізниці" все погано з корупцією та реформуванням. Той відповів, що працює за європейськими стандартами.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme