З Дніпропетровщини в Авдіївку терміново відправили гуманітарну допомогу

Електрогенератори, намети, питна вода, продукти харчування - з Дніпропетровщини в Донецьку область відправили гуманітарний вантаж

 

З Дніпропетровщини в Авдіївку терміново…

Про це повідомляє прес-служба Дніпропетровської облдержадміністрації, передає Depo.Дніпро.

У зону АТО відправляться і 20 тонн продуктів харчування. Фури завантажує Всесвітня Продовольча Програма ООН. Це найбільша в світі гуманітарна організація, яка доставляє допомогу понад 80 мільйонам чоловік в 80 країнах.

Головне управління ДСНС України в Дніпропетровській області перекидає в зруйновану обстрілами Авдіївку 20 рятувальників.

Разом з рятувальним загоном на допомогу постраждалим відправляються 8 одиниць техніки та 4 автономні електростанції різної потужності, які будуть забезпечувати аварійне електропостачання шахтарського міста.

Для обігріву постраждалого населення рятувальники мають п'ять пересувних пунктів. У комплекті - ліжка, грубки, столи, стільці, запас твердого палива і потужний дизельний теплогенератор.

Ситуація в зоні АТО загострилася 29 січня. Противник веде масований обстріл Авдіївки і її околиць. Місто з населенням понад 30 тисяч - на порозі гуманітарної катастрофи.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme