Вибух газу під Харковом: у лікарні помер четвертий постраждалий

У Харкові збільшилася кількість загиблих внаслідок вибуху газового балону в селищі Слобожанське Зміївського району

Вибух газу під Харковом: у лікарні помер…

Як передає Depo.Харків, про це повідомили журналістам медики харківської лікарні швидкої та невідкладної допомоги.

За відомостями медиків, вчора, 31 січня, о 22:30 в лікарні швидкої і невідкладної допомоги помер 23-річний син власниці квартири, у якого обгоріло до 95% тіла.

На цей час у вкрай важкому стані в медичному закладі залишається 23-річна дівчина. У неї 60% опіків тіла, а також забій грудної клітки і живота.

Як повідомляв Depo.Харків, 28 січня в селищі Слобожанське Зміївського району в двокімнатній квартирі п'ятиповерхового будинку стався вибух побутового газу. Внаслідок вибуху постраждали п'ятеро осіб. Всі громадяни були госпіталізовані, пізніше перевезені до опікового відділення лікарні в Харкові.

Постраждала жінка 1993 року народження, невістка власниці квартири, яку викинуло вибуховою хвилею з балкону 5 поверху. Також на місці події постраждало ще 4 особи: чоловік власниці квартири 1973 року народження, син власниці квартири 1993 року народження, та 2 працівники, які проводили ремонтні роботи (чоловіки 1965 та 1993 року народження).

30 січня у харківській лікарні помер робітник 1965 року народження. Вночі та вранці 31 січня померли двоє чоловіків – 23-річний робітник, який робив натяжну стелю у квартирі, де стався вибух, і 43-річний власник квартири.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme