В Сумах вкрали конфісковані айфони

З 71 гаджета, що були передані в користування обласній поліції, 12 підмінили

В Сумах вкрали конфісковані айфони…

Мова йде про айфони, які були конфісковані судом на користь держави і безоплатно передані в користування обласній поліції. Головне управління Нацполіції в Сумській області встановило, що 12 з 71 гаджета виявилися підмінили, пише Depo.Суми.

"Співробітниками поліції під час постановки на облік конфіскованих гаджетів було встановлено, що IMEI 12 телефонів не відповідають зазначеним в акті. Було розпочато кримінальне провадження за фактом крадіжки, вчиненою у великих розмірах. За результатами досудового розслідування, яке має встановити причину розбіжностей, буде прийняте процесуальне рішення", – повідомила прес-секретар прокурора Сумської області Наталя Науменко.

За словами, начальника управління ДВС Головного теруправління юстиції у Сумській області Едуарда Молодцова, йому відомо про факт підміни, тому виконавча служба вже переслала всі матеріали слідчим. Також він повідомив, що зберігались дані гаджети спочатку на сумській митниці, потім після опису були передані до ДП "Інформаційний центр", а потім, коли було створене ДП "Сетам", їх передали туди.

Директор сумської філії ДП "Сетам" Олег Нежевело, звільнився, йдеться у сюжеті UA:Суми.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme