В Одесі почали збирати допомогу постраждалим в Авдіївці

Жителів міста Одеси просять не залишатися байдужими до біди, що спіткала населення Авдіївки

Як передає Depo.Одеса з посиланням на прес-службу Одеської ОДА, президент України Петро Порошенко дав доручення головам обласних та Київської міської державним адміністраціям вжити невідкладних заходів щодо надання гуманітарної допомоги мешканцям Авдіївки, які постраждали внаслідок артилерійських та ракетних обстрілів з боку російських бойовиків.

В результаті обстрілів у Авдіївці припинене електропостачання, обмежене теплопостачання та водопостачання.

В переліку першочергових заходів – забезпечення теплим одягом, дизпаливом, засобами обігріву, продуктами харчування тощо.

Сьогодні о 15:00 у Одеській обласній державній адміністрації (пр. Шевченка, 4, 3 під'їзд, з боку вул. Канатної) розпочнеться збір гуманітарної допомоги для постраждалих у результаті обстрілів у Авдіївці.

До основного переліку потреб щодо стабілізації гуманітарної ситуації належать: генератори потужністю від 100 до 200 кВт, всі види палива, харчові набори (для швидкого приготування їжі), дитяче харчування (сухе), теплий одяг (дорослий та дитячий усіх розмірів).

Контактна особа для підприємств – Безпоясна Тетяна Іванівна, телефони для зв'язку – 7189-397, 7189-574, 7189-620, 7189-520.

Контактна особа для мешканців Одеси – Клець Володимир Іванович, телефони для зв'язку – 067-782-56-78, 063-957-00-67.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme