В Авдіївці посили патрулі через загрозу мародерства

Поліція посилила патрулювання міста Авдіївка Донецької області через загрозу мародерства 

Про це заявила прес-секретар Головного правління Національної поліції у Донецькій області Наталя Шиман в ефірі "Еспресо.TV", передає Depo.ua.

За словами Шиман, через знеструмленість та велику кількість руйнувань місцеві жителі покидають свої будинки. Отже, може бути мародерство. Тому в першу ніч в місто були направлені підрозділи поліції, додаткові сили, щоб організувати посилене патрулювання міста.

"Наразі правопорядок збережений, і в місті, яке знаходиться під обстрілом, мародерства немає. Також повідомлень про крадіжки або інших кримінальних злочинів немає. Всі сили спрямовані на те, щоб зберегти стабільну ситуацію в місті", - повідомила вона.

Нагадаємо, що, за даними штабу АТО, учора бойовики здійснили 86 обстрілів. Четвертий день найгарячіше біля Авдіївки Донецької області. За сьогоднішній ранок вони влаштували п'ять вогневих атак на українські позиції. Лише ближче до півдня обстріли припинилися і почалося розмінування міста. Однак вже після обіду бойовики зірвали домовлену "тишу" і вгатили по працівниках, які намагалися відремонтувати лінії електропостачання міста.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme