UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Україна зіграє найсильнішим складом на Кубку Федерації

Найсильніші тенісистки України Еліна Світоліна і Леся Цуренко допоможуть збірній в матчі Другої Світової групи Кубка Федерації проти Австралії

Про це повідомляє Depo.Сектор з посиланням на Sport Arena. Збірна України на домашній поєдинок з Австралією виставляє наступний квартет: Еліна Світоліна (13-та ракетка світу в одиночному розряді, 233-та у парному), Леся Цуренко (54, 1114), Ольга Савчук (327, 51) і Надія Кіченок (490 , 73).

Передбачається, що Світоліна і Цуренко вийдуть на одиночні поєдинки, а Савчук і Надія Кіченок відіграють в парі. Повний розклад стане відомий за день до старту матчу, 10 лютого.

Раніше свій склад на матч Кубка Федерації представила Австралія - ​​в Україну приїдуть Дар'я Гаврилова (26-я ​​ракетка світу в одиночному розряді, 82-я в парному), Ешлі Барті (153, 113), Аріна Родіонова (186, 108) і Кейсі Деллакуа (-, 116).

Матч Другої Світової групи Кубка Федерації Україна - Австралія відбудеться 11-12 лютого в Харкові в палаці спорту "Локомотив". Переможець зустрічі потрапляє в плей-офф і буде претендувати на місце в елітному дивізіоні.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Сектор

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme