У Вілкула-старшого почали роздавати криворіжцям віртуальну "бюджетну гречку"

У Кривому Розі стартувало оформлення одноразової допомоги у розмірі 500 гривень

У Вілкула-старшого почали роздавати крив…

Про це повідомляє 1tv.kr.ua, передає Depo.Дніпро.

З 1 лютого криворіжцям пропонують отримати допомогу від міської ради на оплату одного з видів комунальних послуг. 500 гривень видають в територіальних центрах соціального обслуговування за місцем проживання.

На відміну від минулого року, в 2017-му одноразова матеріальна допомога видається не на руки, а перераховується за один вид комунальних послуг безпосередньо підприємству.

Якщо заявник не має розрахункового рахунку на підприємстві, то гроші перераховуються на відповідний рахунок ОСББ або ЖБК. Останні переводять суму компаніям.

Допомога надається на один будинок або квартиру тільки один раз за місцем реєстрації, незалежно від кількості пільговиків в сім'ї. Для переселенців з Донбасу і АР Крим часткова компенсація не передбачена.

Щоб отримати одноразову компенсацію на оплату комунальних послуг, необхідно принести такий пакет документів: заяву зі згодою на обробку персональних даних, копії паспорта, ідентифікаційного коду, документа, що підтверджує статус пільговиків. Оригінали всіх документів потрібно надати для того, щоб їх звірити з копіями. В електронному вигляді дані відправити не можна. Матеріальну допомогу можна отримати один раз на рік до 30 листопада 2017 року включно.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme