У Полтаві жінка, яка залишила немовля в лікарні, грабувала дітей

Прокуратура направила до суду обвинувальний акт стосовно жінки, яка заволоділа золотими сережками семирічної дівчинки, свого ж сина горе-матір підкинула у лікарню

У Полтаві жінка, яка залишила немовля в…

Полтавською місцевою прокуратурою затверджено та направлено до Київського районного суду Полтави для розгляду по суті обвинувальний акт стосовно жительки Полтавського району, яка відкрито заволоділа золотими сережками семирічної дівчинки. Про це повідомив прокурор Полтавської місцевої прокуратури Євген Коваль, пише Depo.Полтава.

За його словами, 26-річна неодноразово судима жінка 3 січня 2017 року, помітивши на дитячому майданчику двох малолітніх дівчат, ввела одну з них в оману та заволоділа двома золотими сережками з фіанітами, які в подальшому здала в ломбард.

Під час досудового розслідування викрадене майно вилучене та повернуте батькам дитини. Протиправні дії обвинуваченої кваліфіковані за ч. 2 ст. 186 КК України (грабіж, вчинений повторно).

Також з'ясовано, що саме ця жінка 20 січня 2017 року залишила свого шестимісячного сина у коридорі Полтавської міської дитячої лікарні. На даний час питання про подальшу долю хлопчика вирішує служба у справах дітей Полтавської райдержадміністрації.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Полтава

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme