UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

У Миколаєві чоловік вирішив "провчити" знайомого та забив його стільцем

Про те, що сталося, до поліції повідомили знайомі загиблого, які завітали до оселі потерпілого того ж дня

У Миколаєві чоловік вирішив "провчити" з…

Поліція Миколаєва знайшла в будинку по вул. Чкалова Заводського району тіла 50-річного чоловіка з численними травмами голови та тулуба. З'ясувалося, що кримінальне правопорушення скоїв 33-річний раніше судимий місцевий мешканець. Про це Depo.Миколаїв повідомили у поліції.

Чоловік декілька років тому звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за вчинення пограбування. Оперативники Заводського району встановили місцезнаходження зловмисника та затримали його. Чоловік своєї причетності до скоєного не заперечував та розповів, як все відбувалося.

Того дня зловмисник та загиблий разом розпивали спиртні напої за місцем мешкання потерпілого. В якійсь момент між чоловіками виник конфлікт, в ході якого господар помешкання почав висловлюватись на адресу гостя нецензурною лайкою. Обурений образами, зловмисник схопив стілець й вдарив ним потерпілого по голові. Домовласник впав на підлогу, але "товариша" це не зупинило і він спричинив загиблому ще декілька ударів по голові та тулубу.

"Провчивши" господаря, він пішов до іншої кімнати та ліг спати. Прокинувшись вранці, чоловік підійшов до побитого, щоб перевірити, чи все з ним гаразд, але той вже не подавав ознак життя. Зрозумівши, що накоїв лиха, "товариш" злякався й хутко залишив місце події.

Про те, що сталося, до поліції повідомили знайомі загиблого, які завітали до оселі потерпілого того ж дня. Зі свідчень сусідів, потерпілий, який також мав за плечима кримінальний досвід, вів антисоціальний образ життя й зловживав спиртними напоями.

За результатами проведеної судово-медичної експертизи, смерть загиблого настала внаслідок травматичного шоку в поєднанні з травмами тіла, у зв'язку з чим зазначену подію було перекваліфіковано на ч.2 ст.121 Кримінального Кодексу України "Умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого", санкція якої передбачає від семи до десяти років позбавлення волі.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme