У Львові хочуть створити "сміттєву" поліцію

На думку депутата міської ради, поліція мала б слідкувати, чи сортують у місті сміття

У Львові хочуть створити "сміттєву" полі…

Під час дискусійної зустрічі "Поводження з відходами у Львові. Що було зроблено? Перспективні плани" запропонували створити у місті сміттєву поліцію. Про це пише Depo.Львів з посиланням на Твоє місто.

Таку ідею озвучив Віталій Свінціцький, депутат ЛМР, член партії "Громадський рух "Народний контроль", обґрунтувавши це тим, що львів'ян необхідно контролювати у процесі поводження зі сміттям.

Зокрема, сміттєва поліція, на думку депутата, могла би слідкувати за тим, як львів'яни сортують сміття та чи не викидають відходи у не відведених для цього місцях.

Таку ідею озвучив Віталій Свінціцький, депутат ЛМР, член партії "Громадський рух "Народний контроль", обґрунтувавши це тим, що львів'ян необхідно контролювати у процесі поводження зі сміттям. Зокрема, сміттєва поліція, на думку депутата, могла би слідкувати за тим, як львів'яни сортують сміття та чи не викидають відходи у не відведених для цього місцях. - See more at: //tvoemisto.tv/news/u_lvovi_proponuyut_stvoryty_smittievu_politsiyu_83525.html#sthash.2WnYIEe8.dpuf
Під час дискусійної зустрічі "Поводження з відходами у Львові. Що було зроблено? Перспективні плани" запропонували створити у місті сміттєву поліцію. - See more at: //tvoemisto.tv/news/u_lvovi_proponuyut_stvoryty_smittievu_politsiyu_83525.html#sthash.2WnYIEe8.dpuf

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme