У Львові екс-зек відрізав палець своїй жертві

Грабіжника затримали, речові докази вилучили

Як повідомляє Depo.Львів з посиланням на Львівську поліцію, на Сихові у Львові зловмисник вчинив розбійний напад на 46-річного жителя Стрийського району.

Щоб зняти зі своєї жертви золотий перстень, він відрізав йому палець. Нещодавно рецидивіст, який дев'ять разів відбував покарання, вийшов на волю за "законом Савченко".

Потерпілий розповів, що познайомився зі зловмисником на вокзалі. Той запросив його до себе додому, а по дорозі напав на нього, побив та відрізав безіменний палець, щоб зняти золоту обручку. Він забрав у нього також мобільний телефон, 4500 гривень, 120 євро та 300 польських злотих.

Поліція встановила, що до злочину причетний 42-річний львів'янин. Він дев'ять разів відбував покарання за грабежі, хуліганство, крадіжки та інші тяжкі злочини. В жовтні 2016 року достроково звільнився з місць позбавлення волі за "законом Савченко".

Грабіжника затримали, речові докази вилучили. За ч.4 ст.187 Кримінального кодексу України (розбій) йому загрожує позбавлення волі на строк від восьми до п'ятнадцяти років із конфіскацією майна.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme