У Києві двох "чорних" ріелторів посадили до в'язниці

Тепер чоловіки проведуть за гратами два і три роки відповідно 

Про це повідомляє Depo.Київ з посиланням на прес-службу поліції Києва.

Зокрема, Шевченківський районний суд поставив крапку у провадженні, розпочатому у 2014 році за фактом шахрайства. У вчиненні злочину звинувачувалися киянин та мешканець Київської області. Обидва чоловіки ніде не працювали і вже мали досвід спілкування з правоохоронними органами. Цього разу вони теж придумали спосіб заробляння грошей всупереч Закону.

Чоловіки обирали за оголошенням квартиру, яку здавали в оренду подобово, домовлялися із власниками про здачу на добу, а вже наступного дня перездавали її іншим "квартирантам" на двомісячний строк. Чоловіки діяли настільки переконливо, представляючись ріелтором та власником квартири, що громадяни без усяких сумнівів віддавали свої гроші. При цьому суми за оренду чужих квартир складали від 5600 до 7000 тисяч гривень.

Однак оперативники за короткий час викрили їх злочинний план і затримали товаришів при спробі заволодіти грішми чергової жертви.

Під час судових засідань чоловіки визнали свою вину. Суд врахував усі обставини та призначив обвинувачуваним покарання - від 2 до 3 років позбавлення волі, а також стягнути на користь потерпілих матеріальну шкоду в загальній сумі 17 750 гривень.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme