У Донецьку почалась евакуація, бойовики підтягують танки, - волонтери

У Донецьку проводиться евакуація місцевих з Київського району 

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на благодійний фонд допомоги армії "Повернись живим" у Facebook, передає Depo.ua.

"Є інформація про те, що у Донецьку проводиться евакуація місцевих з Київського району (це найближчий район до бойових дій на цій ділянці). Наскільки ця інформація відповідає дійсності – буде видно", - повідомляють волонтери.

За їх даними, також в окупований Донецьк бойовики підтягують танки та піхоту. "Військові ЗСУ до чуток дослухаються, але кажуть, що чують про це вже не перший день. Всі у бойовій готовності", - інформують волонтери.

Нагадаємо, бойовики вже четвертий день поспіль атакують Авдіївку Донецької області. Обстріли вони ведуть, зокрема, зі спальних районів Донецька.

Сьогодні в місті був оголошений режим припинення вогню до 17:00, і почалося розмінування та ремонтні роботи. Проте вже через кілька годин бойовики відкрити вогонь по саперах і ремонтниках в Авдіївці.

За минулу добу в районі Авдіївки було поранено 15 українських військових, а за сьогоднішній день ще двоє військових загинули та двоє були поранені.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme