У Дніпрі важкопоранений боєць показав жетон, який врятував йому життя

За останні три доби в обласну лікарню Мечникова доставили дев'ятьох бійців і двох мирних мешканців Авдіївки

У Дніпрі важкопоранений боєць показав же…

Про це повідомляє hromadske.dp.ua, передає Depo.Дніпро.

Головний лікар клінічної лікарні імені Мечникова Сергій Риженко розповів про стан поранених, які були доставлені в лікарню.

"Усі важкі, всім надавалась допомога в реанімаційній залі. Стан поранених було стабілізовано, але досі у важкому стані залишаються мешканець Авдіївки і боєць, якого було доставлено з кульовим пораненням грудей. Куля пройшла легеню, діафрагму і роздробила спинномозковий канал, нижня частина тіла бійця паралізована, ми робимо все можливе, але шанси на відновлення рухливості нижніх кінцівок малі. Найважча операція тривала понад п'ять годин, коли нейрохірурги діставали осколки з голови", - повідомив Риженко.

Боєць 72-ї бригади Андрій Галич отримав мінно-вибухове поранення, сильно пошкоджені руки, ноги, живіт. У приймальному відділені показав лікарям жетон зі слідом від осколка і написом "Двічі не помирають". Жетон врятував бійця від поранення в шию.

"Це була промзона Авдіївки. Стояли вдвох з хлопцем, міна упала прямо під ноги, нас розкидало в різні сторони. Били з усіх стволів, і міномети були, і артилерія", - згадує боєць.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під Авдіївкою життя бійця врятував медальйон "Двічі не вмирають".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Дніпро

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme