UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Суд у Сумах починає розгляд справи про смерть під колесами тролейбусу

Зарічний суд отримав обвинувальний акт за фактом ДТП, що спричинило смерть дівчини минулої зими на проспекті Лушпи

Суд у Сумах починає розгляд справи про с…

До Зарічного районого суду Сум надійшов обвинувальний акт відносно водія і працівниці КП "Електроавтотранс", а також відносно співробітника Управління капітального будівництва та дорожнього господарства Сумської міської ради, яких прокуратура вважає винними у ДТП, яке спричинило смерть сумської студентки, повідомляє Depo.Суми з посиланням на прес-службу суду.

Кримінальне провадження надійшло після скасування апеляційним судом Сумської області ухвали суду від 19.10.2017 року про повернення обвинувального акту прокурору.

Ухвалою суду підготовче судове засідання призначено на 02 лютого 2017 року на 11-00 год. Головуючий суддя Капкін Олександр Борисович.

Нагадаємо, рівно рік тому, 09 лютого 2016 року, на проспекті М.Лушпи напроти ТРЦ "Лавина" сталася ДТП, у якій загинула сумська студентка Дар'я Кривоухова. В ході слідства було встановлено, що водій керував технічно справним тролейбусом та при посадці пасажирів знехтував правилами дорожнього руху, мірами безпеки та розпочав рух транспорту з неповністю зачиненими дверима. Через це в тролейбусі спрацювала "функція реверсу", при якій двері автоматично відкрилися й дівчина випала з транспорту і скотилася по сніговому валу під заднє колесо тролейбусу.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme