Назад в СРСР: Будувати Керченський вічнобуд зженуть студентів

Студенти з Москви влітку матимуть шанс долучитись до будівництва Керченського мосту

Назад в СРСР: Будувати Керченський вічно…

Студенти будівельного загону Московського державного університету (МДУ) ім. Ломоносова цього літа проходитимусть практику на будівельних роботах на Таманському півострові. Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на Росавтодор.

Практикантів очікує п'ятиденний робочий тиждень з восьмигодинним робочим днем. Студенти ознайомляться з різними етапами створення моста. Кожен практикант матиме можливість виконати комплекс індивідуальних завдань.

За даними видання NEWS.ru, президент Російської Федерації Володимир Путін під час зустрічі зі студентами МДУ 25 січня відзначив важливість створення будівельних загонів. Під час зустрічі один зі студентів попросив відправляти учнів вузів на "великі будівництва", наприклад, на Керченський міст та на об'єкти, які створюються для проведення Чемпіонату світу з футболу.

До цього студентів вже залучали на "будівництво століття" - зведення космодрому в Амурській області. Після роботи деякі з них заявили, що їм заплатили майже вдвічі менше обіцяного. В МДУ будівельні студентські загони були відновлені в 2002 році.

Нагадаємо, що раніше приятелю Путіна дали 17 млрд рублів на підходи до Керченського мосту. Також на Росії визначилися, як охоронятимуть Керченський міст.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Кропивницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme