UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Собака повинна голодувати: Мати миколаївського шкуродера виправдовує сина

Жінка запевнила, що її син не крав сусідську таксу, її просто "підкинули"

Собака повинна голодувати: Мати миколаїв…

Мати Миколаївського шкуродера заявила, що її син не крав чужу таксу, її принесла сама власниця-бандитка. Про це йде мова у відео, яке записала співробітниця "Центру захисту тварин" Юлія Анісімова, повідомляє Depo.Миколаїв.

У розмові з жінкою Анісімова запитала, чому сусідська такса знаходилася у них на подвір'ї зачиненою. На що отримала відповідь, що песика "підкинула" сама власниця і ніхто його не викрадав. Крім того мати шкуродера запевнила, що їхня сусідка бандитка: "Звідкіля ви її взяли? З дачі, з розбитого вікна, вона її туди і посадила", - запевнила жінка.

Також під час спілкування жінка заперечила, що годувала своїх собак нутрощами тварин: "Що було, те і давали. І каша була і м'ясо було, все було", - зазначила вона додавши, що собакам взагалі корисно поголодувати: "Собака повинна голодувати, хоча б день-два-три. Почитайте літературу. Морити голодом не треба, вона сама знає, коли їй треба їсти", - поділилася знаннями жінка.

Раніше повідомлялося, що мати миколаївського шкуродера вимагає повернути врятованих тварин. Жінка поскаржилася, що сусіди кривдять її сім'ю.

Також повідомлялося, що до комунального підприємства "Центр захисту тварин" надійшла колективна заява від мешканців будинку з вул. Казарського 1г. Люди розповіли, що в їхньому будинку проживає людина, що вбиває та їсть собак. З 2002 року сусідка даного громадянина б'є в всі дзвони, щоб привернути увагу до проблеми.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Миколаїв

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme