Штаб АТО повідомляє останні події з фронту: у ЗСУ є втрати

Загарбники продовжили обстрілювати Авдіївку з важкого озброєння, використовуючи РСЗВ БМ-21 Град, 152 та 122 мм артилерію, танки. Загалом зафіксовано 36 обстрілів, двоє військових ЗСУ загинули, шестеро поранено

Як повідомляє прес-центр АТО, на ранок, після масованих обстрілів з "Градів" та артилерії, російсько-окупаційні війська здійснили декілька спроб атакувати ЗСУ, та понісши чисельні втрати, відступали, передає Depo.Донбас.

За даними штабу, на Маріупольському напрямку по Красногорівці вели вогонь з танку, 122 мм артилерії, 120 та 82 мм мінометів, гранатометів та стрілецької зброї. Зі 122 мм артилерії обстріляли Богданівку. По Мар'їнці та Чермалику вогонь вели міномети різних калібрів. З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї - по Широкиному, Новотроїцькому, Новомихайлівці та Новогригорівці.

"На Луганському напрямку зі 152 ммї артилерії окупанти обстріляли Врубівку. З мінометів - Катеринівку та Попасну, а з стрілецької зброї - Кримське", - зазначають у прес-центрі АТО.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme