Сергій Рибалка відкрив у Дніпрі пункт прийому гуманітарної допомоги для жителів Авдіївки

Голова Комітету Верховної Ради України з питань фінансової політики і банківської діяльності Сергій Рибалка відкрив у Дніпрі оперативний пункт прийому гуманітарної допомоги для евакуйованих жителів Авдіївки

Про це він повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі "Фейсбук", передає Depo.ua.

Політик зазначив, що через потужні обстріли агресора наших позицій в Авдіївці сталася гуманітарна катастрофа, і жителі міста залишилися без найнеобхіднішого для життя.

"У зв'язку з такою ситуацією наша команда Радикальної партії в Дніпрі відкрила оперативний пункт прийому гуманітарної допомоги для евакуйованих жителів Авдіївки. Прошу всіх небайдужих до долі наших земляків, які опинилися в біді, приєднатися до збору теплих речей (шкарпетки, рукавиці, верхній одяг, светри тощо) і продуктів харчування (крупи, макарони, чай, хліб тощо) і приносити їх в офіс "Радикальної партії Олега Ляшка" в Дніпрі, де розташована моя громадська приймальня за адресою: м. Дніпро, проспект Олександра Поля, 101, офіс Радикальної партії Олега Ляшка", - повідомив Сергій Рибалка.

Він закликав "бути як ніколи єдиними в допомозі і порятунку наших земляків, які опинилися в біді".

Нагадаємо, раніше лідер Радикальної партії Олег Ляшко звернувся до всіх членів своєї партії з проханням найближчим часом відкрити пункти збору речей першої необхідності для евакуйованих з прифронтової Авдіївки.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme