СБУ завершила досудове розслідування щодо одесита-бойовика "ЛНР"

Наразі кримінальне провадження стосовно зловмисника скеровано з обвинувальним актом до суду

Як передає Depо.Одеса з посиланням на прес-службу управління СБУ в Одеській області, Служба безпеки України завершила досудове розслідування кримінального провадження стосовно бойовика терористичної організації "ЛНР"

Слідчі Служби безпеки України завершили заочне досудове розслідування кримінального провадження стосовно терориста, який брав участь у бойових діях проти українських військових у складі терористичної організації "ЛНР".

Досудовим слідством встановлено, що у грудні 2014 року 25-річний мешканець Одеси виїхав до Луганської області, де вступив до лав незаконних збройних формувань терористичної організації "ЛНР". За активну участь у бойових діях проти сил антитерористичної операції, захоплення населених пунктів та стратегічних об'єктів, бойовик неодноразово відзначався та заохочувався своїми терористами-командирами.

Наразі кримінальне провадження стосовно зловмисника за ч.1 ст.258-3 Кримінального кодексу України скеровано з обвинувальним актом до суду.

Нагадаємо, що санкція ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років.

Всі новини Одеси читайте на Depo.Одеса

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme