UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

СБУ сприятиме безперешкодному доступу спостерігачів ОБСЄ до Авдіївки

Служба безпеки України фіксує численні порушення Мінських домовленостей з боку бойовиків, які обстрілюють з важкого озброєння район Авдіївки

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-центр СБУ.

"СБУ разом з іншими правоохоронними структурами документує злочини терористів проти цивільного населення. Ці дані будуть додані до великого пакету інших злочинів, за які Російська Федерація буде відповідати у судах перед міжнародним співтовариством", - йдеться в заяві.

В СБУ зазначили, що оперативники спецслужби знаходяться в епіцентрі подій і ведуть активну роботу по виявленню і знищенню диверсійних груп бойовиків, коректувальників вогню та затримання спільників терористів.

"Також співробітники СБУ надають допомогу місцевій владі уникнути гуманітарної катастрофи і порятунку мирного населення", - відзначили в прес-центрі.

Крім того, в СБУ пообіцяли, що будуть сприяти місії ОБСЄ у безперешкодному доступі у всі райони проведення АТО, в тому числі і авдеевскую промзону.

Нагадаємо, що Авдіївка через обстріли терористів залишилася без електроенергії і тепла. В місті оголошено надзвичайний стан. Зранку 31 січня бойовики знову пішли в наступ.

В будинках жителів Авдіївки підтримується тепло завдяки коксохімічному заводу, рятувальники організували пункти обігріву для людей розвозять гарячу їжу, а в багатьох містах збирають теплі речі, продукти, медикаменти.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme