Савченко хоче відправити в Авдіївку "батальйон влади"

Народний депутат України Надія Савченко запропонувала створити в Україні "батальйони влади", куди увійдуть вищі чиновники країни

Про це вона заявила в коментарі виданню "ГОРДОН", відповідаючи на питання про причини загострення ситуації в Авдіївці Донецької області, передає Depo.ua.

"Не знаю, з чим пов'язана така позиція загострення, не можу сказати. Президенту потрібно було відразу повернутися в Україну. Я взагалі вважаю правильним, якщо президент першим бере автомат в руки, за ним Верховна Рада, весь Кабмін, і йдуть на передову. Ось тоді ми допоможемо", - сказала Савченко.

Вона порівняла таку ініціативу з добровольцями, які на початку війни теж "стріляти не вміли".

"Я вважаю, потрібно зробити "батальйон влади" і відправити на передову. В Авдіївку. Добровольці - хлопці, яких вони туди кидали, - теж стріляти не вміли, але нічого, навчилися. А якщо не навчаться, то повмирають. Президент повинен показати приклад , взяти автомат в руки і піти на передову", - заявила нардеп.

Нагадаємо, бойовики вже четвертий день поспіль атакують Авдіївку Донецької області. За сьогоднішній ранок вони влаштували п'ять вогневих атак на українські позиції.

Під час обстрілу Авдіївки, кваліфікованому як теракт бойовиків "ДНР", поранення дістали троє мирних мешканців.

Станом на 12:00 бойовики припинили обстріл міста.

За минулу добу в районі Авдіївки було поранено 15 українськиї військових.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme