Роспропагандист Багдасаров марить вигнанням українців - заробітчан

Російський пропагандист, директор центру вивчення країн Близького Сходу і Центральної Азії Семен Багдасаров запропонував депортувати українців із осії, ввести візовий режим і закликав усіх допомогти "співвітчизникам" на Донбасі

 

Про це передає Depo.ua з посиланням на "Цензор.Нет".

Багдасаров запропонував виключити зі списку тих, хто підлягає обов'язковій депортації, тільки громадян України, зареєстрованих на підконтрольних бойовикам територіях Донбасу.

У такий спосіб Багдасаров планує збільшити кількість біженців, які шукають притулку в європейських країнах, щоб створити додаткові проблеми в Європі.

"Організуймо їм українських біженців. У нас в Росії працює від двох до трьох мільйонів громадян України. Вводимо візовий режим, і, за прикладом пана Трампа, всіх нелегальних мігрантів - висилати. Куди вони поїдуть? Вони що в Україну поїдуть?"

Нагадаємо, що 12 серпня 2016 року міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив про готовність Києва запровадити візовий режим з Російською Федерацією у разі, якщо це сприятиме поліпшенню безпекової ситуації.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme