РНБО: Підстав для евакуації за Авдіївки немає

Наразі немає підстав для евакуації мешканців Авдіївки Донецької області

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-службу РНБО.

Так, сьогодні, під час засідання антикризового штабу в Авдіївці, секретар РНБО Олександр Турчинов залишився задоволеним роботою антикризового штабу щодо ситуації в Авдіївці. Зараз в місті завершуються роботи з відновлення водо- та енергопостачання, тривають роботи з відновлення ліній електропередач, після чого все працюватиме в звичайному режимі.

"За інформацією керівництва антикризового штабу, завдяки скоординованим та чітким діям всіх служб жодна людина в Авдіївці не замерзла, життя в місті повертається до звичайного режиму, тому зараз для евакуації населення підстав немає", - констатували в РНБО.

Турчинов, зокрема, відвідав цілодобове наметове містечко з надання гуманітарної допомоги мешканцям міста.

"З військовим керівництвом та керівниками правоохоронних органів секретар РНБО обговорив ситуацію, що склалася вздовж лінії зіткнення у зв'язку із масштабними провокаціями російських гібридних військ", - додали в раді.

Нагадаємо, що, за даними штабу АТО, учора бойовики здійснили 86 обстрілів. Четвертий день найгарячіше біля Авдіївки Донецької області. За сьогоднішній ранок вони влаштували п'ять вогневих атак на українські позиції. Лише ближче до півдня обстріли припинилися і почалося розмінування міста. Лише ближче до півдня обстріли припинилися і почалося розмінування міста. Однак вже після обіду бойовики зірвали домовлену "тишу" і вгатили по працівниках, які намагалися відремонтувати лінії електропостачання міста.

Голова РНБО Олександр Турчинов наказав готувати контратаки по всіх фронтах.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme