UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Приятелю Путіна дали 17 млрд рублів на підходи до Керченського мосту

На Росії компанія давнього товариша президента Володимира Путіна будуватиме залізничні шляхи до Керченського мосту

Приятелю Путіна дали 17 млрд рублів на п…

Як передає Depo.Кубань із посиланням на "Голос Кубані", компанія "Будгазмонтаж" Аркадія Ротенберга згідно з розпорядженням уряду РФ повинна до 1 серпня 2019 року збудувати 18 кілометрів двошляхової залізниці до Керченської мосту.

Уряд Росії призначило компанію Ротенберга, яка будує Керченський міст, підрядником будівництва залізничних підходів до нього з боку півострова.

Раніше російський Мінтранс двічі оголошував конкурс на вибір підрядника. Обидва конкурси не відбулися, оскільки не надійшло жодної заявки. Охочих будувати підходи не знайшлося, тому що запропонована ціна в 16,95 мільярда рублів не враховувала ризики підрядника потрапити під міжнародні санкції, крім того, не була підготовлена ​​технічна база.

Після цього Мінтранс запропонував реалізувати проект компанії Ротенберга, вважаючи, що оскільки вона будує сам міст, то має можливість вкластися у вартість і терміни. Згідно з розпорядженням уряду, компанія повинна буде побудувати двошляхову залізницю до мосту протяжністю 18 кілометрів і ряд об'єктів до 1 серпня 2019 року (початок тимчасової експлуатації) і повністю завершити роботи на 1 грудня 2019 року.

Очікується, що до цього терміну буде повністю завершено і будівництво самого моста. Вартість його зведення в черговий раз зросла. Станом на 31 січня для того, щоб добудувати міст, буде потрібно ще 29,4 млрд рублів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Кубань

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme