Погода на завтра: В Україні сніг з дощем, туман і ожеледиця

2 лютого в Києві хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вночі і вранці туман, на дорогах ожеледиця, вітер південно-східний, 3-8 м/с

Температура повітря вночі -7...-9 градусів, вдень -2...-4 градуси, повідомляє Depo.Київ з посиланням на Гідрометеорологічний центр.

На заході України хмарно з проясненнями, вночі без істотних опадів, вранці і вдень невеликий мокрий сніг з дощем, місцями ожеледь, на дорогах ожеледиця, вночі і вранці туман, вітер південно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі 0...-7 градусів, вдень -2... 5 градусів.

У Карпатах вночі без істотних опадів, вранці і вдень невеликий мокрий сніг з дощем, температура повітря вночі -1...-6 градусів, вдень -2... + 3 градуси.

У Моршині вночі без істотних опадів, вранці і вдень невеликий мокрий сніг з дощем, температура вночі 0...-2 градуси, вдень 2... 4 градуси.

У Трускавці вночі без істотних опадів, вранці і вдень невеликий мокрий сніг з дощем, температура вночі 0...-2 градуси, вдень 2... 4 градуси.

У Сваляві вночі без істотних опадів, вранці і вдень невеликий мокрий сніг з дощем, температура вночі -1... + 1 градус, вдень 3... 5 градусів.

На півночі України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вночі і вранці місцями туман, на дорогах ожеледиця, вітер південно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -5...-12 градусів, вдень 0...-5 градусів.

У центрі України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вночі і вранці туман, на дорогах ожеледиця, вітер південно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -9...-15 градусів, вдень 0...-7 градусів; у Вінницькій області вночі -5 ...- 10 градусів, вдень -3 ... + 2 градуси.

На сході України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, на дорогах ожеледиця, вітер північно-західний, 3-8 м / с. Температура повітря вночі -9 ...- 15 градусів, удень -1 ...- 6 градусів.

На півдні України хмарно з проясненнями, без істотних опадів, вночі і вранці місцями туман, на дорогах ожеледиця, вітер південно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -5 ...- 10 градусів, удень -2 ... + 3 градуси.

Всі новини Києва читайте на Depo.Київ

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme