Підозрюваного у хабарництві посадовця Кернеса відправили під домашній арешт

Суд відсторонив від посад заступника начальника відділу державної виконавчої служби одного з районів Харкова та співробітника одного з департаментів Харківської міськради, яких підозрюють у хабарництві

Підозрюваного у хабарництві посадовця Ке…

Як повідомили кореспонденту Depo.Харків у прес-службі прокуратури Харківської області, відповідне рішення ухвалив Московський районний суд м. Харкова за клопотанням Харківської місцевої прокуратури №4.

Посадовцям інкримінується одержання неправомірної вигоди (ч.3 ст.368 КК України).

"Прокуратура просила суд застосувати до всіх трьох підозрюваних запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За підсумками рішення судів першої інстанції та апеляційного суду області, начальника відділу виконавчої служби суд відпустив під особисте зобов'язання, директора юридичної фірми та співробітника департаменту міськради - під домашній арешт", - додали в прокуратурі

Довідка Depo.Харків. У 2013 році Господарський суд області задовольнив вимоги прокуратури м. Харкова щодо розірвання договору оренди одного з нежитлових приміщень площею понад 250 кв. м на майдані Небесної Сотні та його передачі Управлінню комунального майна міськради.

За попередніми даними, співробітники виконавчої служби та міськради пообіцяли підприємцю допомогти вирішити питання щодо продовження оренди та надали контакти юриста-посередника, який і мав його владнати.

Як виявилося, незаконне вирішення питання коштувало 30 тис. грн, а за користування приміщенням у подальшому необхідно було сплачувати по 6 тис. грн. щомісяця.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme