Під Харковом військова вантажівка спричинила ДТП: постраждали три людини

У Харківській області внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждали три людини

Про це кореспондентові Depo.Харків повідомили у відділі комунікації ГУНП України в Харківській області.

За відомостями поліції, інформація про дорожньо-транспортну пригоду на 633 км траси Київ – Харків – Довжнський надійшла до Ізюмського відділу поліції вчора, 31 січня, об 11:05.

За попередньою інформацією, водій автомобіля МАЗ, 1994 року народження, не обрав безпечної швидкості руху та допустив зіткнення з автомобілем "Мерседес", що їхав попереду (водій – чоловік 1978 року народження, мешканець Луганської області).

Після цього МАЗ виїхав на смугу зустрічного руху та врізався в автомобіль "Фольксваген Кадді" під керуванням мешканця Харкова 1971 року народження.

Внаслідок ДТП постраждали водій автомобіля "Фольксваген" (закритий перелам гомілки) та два його пасажири (чоловік 1964 року народження, перелам гомілки та чоловік 1947 року народження, забій голови). Постраждалих доставили до Ізюмської лікарні. 70-річного пасажира після надання допомоги відпустили на амбулаторне лікування.

Відомості про подію внесені до ЄРДР за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу (порушення правил дорожнього руху, що спричинило тілесні ушкодження середньої тяжколсті). Триває слідство.

Водночас, джерело Depo.Харків у правоохоронних органах Харківщини повідомило, що вантажівка - військовий автомобіль. Ним керував військовослужбовець із Черкаської області.

Всі новини Харкова сьогодні читайте на Depo.Харків

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme