Обстріли бойовиків знеструмили три села на Луганщині: Грошей на ремонт немає

Обстріли бойовиків "ЛНР" знеструмили три села в Луганській області - Золоте-1, Трьохізбенка і Врубівка

Як повідомляє прес-служба Луганського енергетичного об'єднання, масштабні пошкодження через обстріли отримали лінії електропередач вранці 1 лютого, передає Depo.Донбас.

За повідомленнями людей, в м Золоте-1 в результаті обстрілу перебитий провід на повітряній лінії електропередачі, в селі Врубівка також в одному місці перебиті дроти, а в іншому - пошкоджена опора - прямо під неї потрапив снаряд, в результаті чого зараз опора висить на проводах.

"Лінії електропередач і обладнання пошкоджені в результаті обстрілу з боку неконтрольованої території (НКТ), що, очевидно, є своєрідною подякою незаконних збройних формувань за електроенергію, що надходить до них з України. Так, за січень 2017 року перетік на НКТ в грошовому вираженні орієнтовно склав близько 270 млн грн, приблизно такі ж обсяги електроенергії надійшли на НКТ і в грудні минулого року. При цьому, електроенергія поставляється на ту сторону фактично безкоштовно, хоча ЛЕО і протестує проти цього протягом останніх двох років. Також в "ЛНР" продовжують споживати воду з української території, яка також гойдається Попаснянським водоканалом за рахунок безоплатного споживання електроенергії ЛЕО", - йдеться у повідомленні.

ЛЕО зазначає, що через відсутність палива і грошей на рахунках, не може здійснити виїзд ремонтних бригад до пошкоджених електромереж.

Нагадаємо, вранці 1 лютого обстріли бойовиків "ЛНР" пошкодили дві школи - в селищі Трьохізбенка та у селищі Врубівка.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme