Нардеп показав покалічену Авдіївку

Після терористичних обстрілів Авдіївки місцеві жителі отримають допомогу у відновленні міста, яка зазнало численних руйнувань 

Нардеп показав покалічену Авдіївку…

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат України Євген Дейдей, передає Depo.ua.

"Ще вранці тут все здригалося від градів. Зараз стало тихіше. Але стабілізувати ситуацію і відновити все буде не просто. Попередньо вже є розуміння, як об'єднати сили полку і адміністрації, щоб допомогти тим, хто позбувся житла", - зазначив нардеп.

Він розповів, що об'їхав все місто разом головою Донецької обласної ВЦА Павлом Жебрівським і командиром полку "Київ" Віталієм Сатаренком.

"Я не знаю, як будуть розвиватися події далі, але ми докладемо максимум зусиль, щоб кожен, кому довелося покинути свій будинок в Авдіївці не відчував себе покинутим напризволяще. Авдіївка – це Україна! А ми обов'язково вистоїмо! Але тільки разом і з вірою в перемогу", - підсумував Дейдей.

Нагадаємо, що, за даними штабу АТО, учора бойовики здійснили 86 обстрілів. Четвертий день найгарячіше біля Авдіївки Донецької області. За сьогоднішній ранок вони влаштували п'ять вогневих атак на українські позиції. Лише ближче до півдня обстріли припинилися і почалося розмінування міста. Лише ближче до півдня обстріли припинилися і почалося розмінування міста. Однак вже після обіду бойовики зірвали домовлену "тишу" і вгатили по працівниках, які намагалися відремонтувати лінії електропостачання міста.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme