Начальник запорізької поліції розігнав керівників райвідділу, що закривали очі на рекетирів

Керівник ГУНП в Запорізькій області Олег Золотоноша звільнив з посад заступника начальника та начальника карного розшуку Василівського відділу поліції після поїздки до району позавчора, 30 січня

Начальник запорізької поліції розігнав к…

Про це порталу Depo.Запоріжжя розповіли у прес-службі поліції.

Причиною були названі недоліки в роботі. Йдеться про недавню ситуацію з затриманням у Василівському районі двох здирників, які погрожували підприємцю. Тоді Золотоноша пообіцяв прийняти кадрові рішення, якщо з'ясується, що місцева поліція не реагувала належним чином на скарги місцевих жителів на рекетирів.

Також начальнику Василівського відділу поліції попередили про неповну посадову відповідність, а на т.в.о. начальника Дніпрорудненського відділення, заступника начальника слідчого відділення Василівського ВП та п'ятьох слідчих згаданого підрозділу наклали дисциплінарні стягнення.

Золотоноша також провів зустрічі з жителями Василівки та Дніпрорудного, які хотіли напряму звернутися до поліцейського керівництва.

З 31 січня на територію району були введені спецпризначенці батальйону "Скіф". Слідчі з обласного управління продовжили роботу у Василівці.

Всі новини Запоріжжя сьогодні читайте на Depo.Запоріжжя

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme