На Сумщині мати принесла сину до слідчого ізолятору "мет"

Передавши сину пачку цигарок, жінка не здогадувалася, що раніше він сховав там наркотики

На Сумщині мати принесла сину до слідчог…

До чергової частини відділу конотопської поліції надійшло повідомлення від співробітника ізолятора про те, що під час огляду передачі одному із утримуваних, в пачці цигарок виявлено паперовий згорток з порошкоподібною речовиною ззовні схожою на амфетамін, пише Depo.Суми з посиланням на відділ комунікації поліції сумської області.

Як з'ясувалося, заборонену речовину принесла 64-річна мати затриманого. На запитання правоохоронців щодо походження наркотику жінка пояснила, що збираючи для сина передачу, придбала продукти харчування і тютюнові вироби, а також поклала пачку цигарок, що зберігалась вдома. Про те, що в ній була схована заборонена речовина, навіть не здогадувалась.

Син підтвердив слова матері та пояснив, що він й справді "про всяк випадок" сховав у пачці цигарок наркотик, аби потім, у разі його затримання, "покайфувати".

Пізніше експерти підтвердили, що вилучене дійсно являється психотропною речовиною – амфетаміном. У відношенні затриманого слідчими поліції відкрите чергове кримінальне провадження за ч.1 ст.309 Кримінального кодексу України (незаконне зберігання наркотичних засобів без мети збуту), санкція якої передбачає до трьох років позбавлення волі.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Суми

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme